از علل اصلی میتوانیم به استعمال سیگار و قرارگرفتن در معرض گردوغبار و گازهای سمی اشاره کنیم.
در برخی مواقع ممکن است این تغییرات سبب بروز علائمی از بیماری نشود و به اصطلاح نهفته باقی بماند. از دیگر علل بیماریهای خطرناک ریوی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
با گذشت زمان، کم خوابی می تواند منجر به خستگی شود. این ممکن است باعث شود بدن احساس درد، تنبلی و سنگینی کند. کمبود خواب همچنین بر توانایی بدن برای ترمیم بافتها و سلولها تأثیر میگذارد.
هیدراته ماندن بسیار مهم است. در طول بیماری، بدن ما مایعات بیشتری را از طریق تب، سرفه و تنفس سریع از دست میدهد. حالت تهوع و اسهال و استفراغ میتواند به کاهش مایعات بدن کمک کند. همچنین ابتلا به کرونا، از دست دادن چشایی یا از دست دادن حس بویایی ممکن است با اشتها یا تمایل فرد به خوردن یا نوشیدن تداخل کند.
اعتماد و اطمینان خود را به پزشک حفظ کنید، به خصوص زمانی که بهبودی کامل امکانپذیر نیست.
صفحه سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۴۰۱/۰۷/۱۸ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۲۶ نظر آنچه در این مقاله میخوانید بیماری تنفسی انواع مختلفی دارند شایعترین بیماریهای تنفسی عبارتاند از: آسم، سل، برونشیت، پنومونی، سرطان ریه و غیره.
زمانیکه با برخی از علائم بیماریهای ریه مواجه میشوید که شبیه به آلرژی و سرماخوردگی هستند، بهتر است که به متخصص آسم و آلرژی مراجعه کنید. هنگامیکه بیماری شما بیشتر علائم تنفسی دارد تا علائم سرماخوردگی و موارد مشابه آن، بهتر است که به دکتر متخصص ریه مراجعه کنید.
آنفولانزا برای نوزادان زیر ۶ ماه، کودکان زیر ۵ سال، افراد بالای ۶۵ سال و سالمند و زنان باردار به شدت خطرناک است. این بیماری ریههای افراد مبتلا به آن را تحت تاثیر قرار میدهد و عمل تنفس را برای آنها سخت میکند.
هر بیماری یا مشکلی که دیر تشخیص داده شده یا به آن بیتوجهی شود، میتواند به جدیترین بیماری ریوی تبدیل گردد.
این بیماری نیز مانند بیشتر بیماریهای ریوی درمان قطعی ندارد و با روشهایی همچون درمان دارویی، توانبخشی ریوی و در برخی مواقع جراحی، قابلکنترل خواهدبود.
اطمینان حاصل کنید که دستورالعملهای دوز روی برچسب دارو که دکتر تجویز کرده است را دنبال کرده و اجرا میکنید. دقیقاً بخوانید که دوز دارو چقدر است و اطمینان حاصل کنید که هیچ سابقه دارویی ندارید که مانع استفاده از این داروها شود.
مدت زمان زندگی پس از بیماری، بسته به نوع و شدت پیشرفت آن متغیر است. اما با روشهای کنترلی میتوان این زمان را افزایش داد.
فرد همچنین ممکن است دردها و گرفتگیهای موضعی و شدید را تجربه کند.
مهری گفت: ۱۴۰۲/۰۸/۲۰ در ۱۱:۵۹ ق٫ظ سلام وقتتون بخیر، پدرمو بتازگی باریسک بالا عمل کردیم، قلب وریه ش هم متوجه شدیم مشکل داره، جواب سی تی اسکن ریه پدرم این شد:پلورال افیوژن همراه بامختصر کلاپس ریه مجاور دیده شد کانسالیدیشن بانمای توبولار کد کیهانی شخصی و branching دیده میشود که دردرجه اول مطرح کننده اوسیفیکاسیون پولمونری است، تغییرات djdدراستخوانهای تصویر شده مشاهده می شود +۱۰۵لطفا دراین رابطه کمکم کنین